Myyntikohteet » Roboride Oy:n konkurssipesä, TAMPERE (NOUTO PORI), 08.03.2023 » 1. Autonominen ajoneuvo / robo-ajoneuvo Aurrigo, vm. 2018

1. Autonominen ajoneuvo / robo-ajoneuvo Aurrigo, vm. 2018


Hinta nyt 1 355 €

Minimikorotus 50 €

Aikaa jäljellä

Huutokauppa päättyy 26.3.2023 klo 19:00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Korkein tarjous käyttäjällä *******9075

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.

Tiedot

Kohdenumero 155935

Katsottu 8849 kertaa

Autonominen ajoneuvo / robo-ajoneuvo:
- valmistaja: Aurrigo
- malli: devpod Robo
- valmistusmaa: Englanti
- vuosimalli: 2018
- hankintahinta (v. 2018): n. 150 t€
- istumapaikat: 2+2
- tutkat: 4x LiDAR
- paikoitus ja esteidentunnistus ym perustunut sensori- ja gps-tekniikkaan, konenäköön ja tekoäly
- vaihdettavat akut (nykyiset akut todennäköisesti rikkinäiset)
- ajoneuvoa ei saa liikkumaan nykyisenlaisena ohjausjärjestelmä vuoksi. Käsittääksemme laitteen pitää olla liikkuakseen yhteydessä myös valmistajaan. Ammattilaisen tai ”pelle pelottoman” muutettavissa karsimalla turvajärjestelmä/turvajärjestelmää vaikka miksi.
- konkurssipesä myy laitteen viallisen / toimimattomana romuna
- käsityksemme mukaan liitteenä oleva esite vastaa suurelta osin myytävää ajoneuvon mallia
- emme saaneet ovia auki hätäavaus kahvasta
- kontti myydään erikseen

Roboride esittelyvideo:
https://www.youtube.com/watch?v=zOw0nXPRPtw

Tehtaan esittelyvideo ajoneuvosta:
https://www.youtube.com/watch?v=4BxhEZyrI-A

Linkkejä lehtijuttuihin:
https://www.roboai.fi/yrityspalvelut/tule-kyytiin-robo-kuljettaa-autonomisesti-porin-kupariteollisuuspuistossa/

https://www.satakunnankansa.fi/porilaine/art-2000007130849.html

 

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut 0200-16000 Marko Niskanen

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com ei vastaa tuotteessa tai ilmoituksessa mahdollisesti olevista virheistä tai puutteista.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä

Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 155935 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.