Myyntikohteet » 7. Myydään omakotitalo (Tmi Alpo Rauhalan maitotila), TOHOLAMPI , 20.05.2022 » Myydään Toholammin Määttälässä sijaitseva omakotitalo pihapiireineen.

Kohdenumero 143796

Myydään Toholammin Määttälässä sijaitseva omakotitalo pihapiireineen.


MYYDÄÄN
Toholammin Määttälässä, osoitteessa Lestintie 790, sijaitseva omakotitalo pihapiireineen.
Kiinteistötunnus: Isopuro 849-401-48-48

RAKENNUKSET
Omakotitalo on rakennettu 1983, jonka asuinpinta-ala on noin 140 m2, ja kokonaispinta-ala noin 186m2. Kokoonpano eteinen, keittiö, kylpyhuone ja sauna, olohuone sekä makuuhuone. Lämmitys: vesikiertoinen hakelämmitys, hakelämmitysjärjestelmä sijaitsee erillään talosta. Omakotitalo on kunnoltaan peruskuntoinen.
Pihapiiriin sisältyy omakotitalon lisäksi ulkorakennus, jonka pinta-ala noin 600 m2.

KIINTEISTÖ
Pihapiirin pinta-ala on noin 5170 m2, alue merkitty suuntaa-antavasti liitteen karttakuvaan.

-Kohde on kuntotarkastettu 29.9.2021

Kiinteistöön voi vaikuttaa osaltaan Toholampi-Lestijärvi tuulivoimapuisto (wpd), lainvoimaiset kaavat ja rakennusluvat (49 voimalaa), sekä Länsi-Toholammin tuulivoimapuisto (wpd), lainvoimaiset kaavat ja rakennusluvat (25 voimalaa). Tuulivoimapuistoja ja myös alueisiin vaikuttavaa Lestijokilaakson osayleiskaavaa voi tarkastella tarkemmin kartaltahttp://kartta.toholampi.fi/IMS.

Rakennusoikeuden suhteen yleisesti todetaan seuraavaa: asemakaava-alueella on rakennusoikeutta 10 % rakennuspaikan pinta-alasta, maatilarakentamisen suhteen rakennusoikeudessa on tarpeen mukainen harkinta. Tarkempi selvitys mahdollisen rakennusoikeuden suhteen tulee tehdä alueen rakennusvalvonnasta.

Alueen suuntaa-antava sijainti ja rajat näkyvät karttakuvassa. Tarkemmat kiinteistöjen rajat tulee selvittää kiinteistökartalta.

Euromääräiset tarjoukset pyydetään pikimmiten sähköpostitse [email protected] rahoitus ei ole varmistunut, niin tarjouksen voi jättää ehdollisena (sillä ehdolla, että saa rahoituksen). Tarjouksia ratkotaan sitä mukaan, kuin niitä tulee.


Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä jätetyt tarjoukset. Ostaja vastaa mahdollisista lohkomiskustannuksista.

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut: [email protected]
Ilmoituksen laatija: Anne Niittylahti, p. 045 210 8281, saneerauksen selvittäjä: Mikko Hakola, p. 050 587 4371